پروژه های ما
جنگل کاری
انرژی های پاک
بهره وری انرژی
مدیریت آب
موجودها
تمام شده

توسعه رویشگاه جنگلی زاگرس (دوتوجونگان)

جنگل‌کاری

0 تومان/تن

1300 تن کربن

توسعه رویشگاه جنگلی زاگرس (دوتوجونگان)

جنگل‌کاری

0 تومان/تن

1300 تن کربن

پروژه‌ی جنگل‌کاری آپام در قلب زاگرس در ‌منطقه‌ای به نام دوتو جونِگان به مساحت 30 هکتار در شهرستان ممسنی و روستای زیبای جونگان واقع شده است. اين پروژه در راستای برنامه‌های آبخیزداری منابع طبیعی استان فارس جهت بهبود وضعیت آبخوان‌ها و سفره‌های آب زیرزمینی با کاشت بذر و 6500 اصله نهال‌های بنه و کُنار با مراقبت و نگهداری جامعه روستایی جونگان صورت گرفت.

تمام شده

توسعه پوشش جنگلی زاگرس (هفت برم)

جنگل‌کاری

0 تومان/تن

4000 تن کربن

توسعه پوشش جنگلی زاگرس (هفت برم)

جنگل‌کاری

0 تومان/تن

4000 تن کربن

این پروژه که در شهرستان ممسنی و نزدیک دشت بَرم که بزرگترین جنگل بلوط ایران و خاورمیانه، ذخیر ه‌گاه زیست‌کره یونسکو و زیستگاه بیشترین تعداد گوزن زرد ایرانی است، انجام می‌پذیرد .این منطقه که هفت بَرم نام دارد بین دو روستای بله‌زار و آبنار قرار گرفته است که متاسفانه درگذشته به دلیل چرای بی‌رویه دام آسیب فراوانی دیده و گونه‌های درختی و درختچه‌ای ارزشمندی چون بلوط ایرانی، کِیکُم، کیالَک، اَرژَن و بَنه از جامعه رویشگاهی آن ناپدید شده است. آپام بر آن است تا با مشارکت جوامع محلی نسبت به احیای هفت برم اقدام نماید. این پروژه با مراقبت و نگهداری بلندمدت در دو مرحله بذرکاری و نهال‌کاری همراه با ۲۸ نوبت آبیاری اجرا می‌شود.

توسعه و ترمیم زیست بوم تالابی حرا

جنگل‌کاری

550000 تومان/تن

60000 تن کربن

توسعه و ترمیم زیست بوم تالابی حرا

جنگل‌کاری

550000 تومان/تن

60000 تن کربن

در پروژه مشارکتی توسعه و ترمیم زیست بوم تالابی حرا با هدف آگاهی رسانی و کاشت و مراقبت از نهالها در اکوسیستم جنگلی حرا در منطقه بندر پل؛ در راستای توانمندسازی و مشارکت ذینفعان اولیه این پروژه که افراد بومی منطقه و به ویژه زنان هستند، طراحی شده است. یکی از قدم های مهم در این پروژه، ارزیابی محیطی( آزمایش خاک برای ارزیابی آلودگی و تست بلند مدت جذب کربن در پروژه میباشد) و پس از امکان سنجی انجام شده، عرصه تالاب بین المللی خور خوران با بیشترین اثرات اجتماعی و محیط زیستی انتخاب شده است. فرآیند کلی این پروژه به شرح زیر است: 1-بذرکاری توسط زنان بومی؛ 2-مشارکت بومیان(توسط قایق) برای انتقال نهال‌ها به عرصه کاشت؛ 3-نقشه‌برداری و پهنه‌بندی منطقه مورد نظر؛ 4-عکس هوایی؛ 5-شماره‌گذاری و ثبت موقعیت مکانی نهال‌ها؛ 6-مراقبت و سرکشی از پهنه درختکاری شده جهت اطمینان از سلامت نهال‌ها؛ 7-عملیات جلبک زدایی در راستای حفاظت و مراقبت از نها‌ل‌های کاشت شده؛ 8-برگزاری نشست های آموزشی و رویداد های مرتبط با این پروژه؛ 9- مسئولیت مراقبت دوره‌ای و دیده‌بانی درختان کاشته شده؛ 10-میزان ترسیب کربن حدود ۶۰۰۰۰ تن کربن آبی؛ در آخر این پروژه، با استفاده تکنیک ارزیابی تاثیر محیطی، اجتماعی و اقتصادی پروژه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.